Tuesday, February 1, 2011

Tak Boleh Bla Webcam Contest

heyy babe :) fara baru juin satu contest neyy . gila lah 1st time kot juin contest neh. HAHA
untuk contest ney fara pakai gamba dengan adik fara yang comel
tak percaye? haa nah tengok :

haa ! comel kan dea :)

kalau nak juin meh klik sini okay.

Terms and Conditions
follow The Riccolicius blogspot.(done)

Your link please! Only in this entry ok? Others. Blablabla.(done)

Like this entry(done)

Make a entry on your blog with tittle Tak Boleh Bla Webcam Contest(done)

No editing please.(done)

Tag 5 your friends wo think will join this contest.(done)

*cara pertandingan dijalankan akan dibebelkan sejurus ramai yang ingin
menyertai contest ini, ok?
*sekiranya tidak mendapat sambutan contest ini akan dibatalkan secara terus
nak tag kat :
yana

and now fara nak mintak tolong korang vote untuk fara .
bole kan? bole tau tau :)
nak voteklik sini
kerjasama anda sangat dihargai dan memerlukan

1 comment:

  1. smart la blog u.. shining2.. mcm ne nk buat erk?

    ReplyDelete