Monday, January 31, 2011

si gediks♥

okay hari ney nak update pasal PENDEK saya ^.^ , saya nak luahkan ape yang saya nak awak buat kat saya hari-hari even dalam fhone pun . *mengade an aku? HAHA , eah ? so what aku jea bole mengedik dengan dea .kau tak bole fahamm ? ! okay nak senaraikan neyy . bace perlahan-lahan tau bie . jangan nak ketawe or senyum tau. ;

i) huny nak hari-hari bie cakap , bie sayang huny hari-hari bole?
ii) hunyy nak bie kelua jangan comel-comel , nanti hunyy jelouse kalau bie kne ngurat ;'(
iii) hunyy nak bie setia and jujur dekat huny tau sayangg
iv) huny nak bie selalu ade disisi huny even kite jauh pon :'(
v) huny nak bie jage huny sampai bile-bile sebab huny tanak orang lain jage huny selain allah , family and bie jeh tau sayang :(
vi) huny tanak gadoh dengan bie sebab bie tau kan huny kuat nagis? hmm.
vii) hunyy nak bie selalu senyum . sebab huny suke tengok lesung pipit bie tuhh
*auw auw comel gitu >.<
viii)huny tanak bie curang tau sayangg
ix) huny nak kalau bie ade masalah bie cerita kat huny tau , sebab
huny nak susah senang kite hadapi sama-sama tau sayangg.
*dan yang paling pentingg .
x) huny nak bie tahu yang huny SAYANG and CINTA kat bie sorang ponn , huny tahu banyak dugaan yang kita lalui sama-sama . terimakasih sebab percaye huny dan jage huny seperti bie jage diri bie :'( .

iloveyou , imissyou and ineedyou bie !
no one can replaced you in myheart sayangg !

P/S: sebenarnye banyak lagi huny nak senaraikan tapi ney yang paling penting :) .bie kalau huny hanta text yang huny suruh carik orang lain bie jangan carik tau ! sebab tu saje-saje jeh nak mengedik :'( . sape-sape tak boleh amek bie dari huny faham tak ! .
sebab bie hanye MILIK huny and huny hanye MILIK bie tau tau .
iloveyou pendekk



2 comments: